Varför använda intimtvätt? - asanintim.se

Varför använda intimtvätt?

Asan intimvask

Underlivet trivs bäst med varmt vatten och mild intimtvätt. De känsliga slemhinnorna i underlivet blir lätt torra och irriterade.

Starkt parfymerade tvålar och tvål med för högt pH-värde kan ge obehag. Klåda och sveda nedtill kan bero på att man använder för starka produkter som inte är anpassade till underlivet. Både smuts utifrån och kroppens egna produkter som svett, talg och cellrester behöver tas bort. Vattenlöslig smuts tvättas lätt bort med vatten, medan det som är fettlösligt tvättas med en mild intimtvätt med ett pH-värde nära kroppens eget.

Undvik också överdriven tvättning av underlivet, som är ett känsligt område. Överdriven tvättning kan bidra till att den naturliga skyddsbarriären tas bort och orsaka torrhet och irritation.

Intimtvätt upprätthåller den naturliga balansen

Huden i underlivet upplever extra belastning på grund av svett, fukt från urin, och från tjejer även menstruationsblod. Bakterierna förökar sig snabbt om du inte är noggrann med intimhygienen. Underlivet är också ditt centrum för intimitet. För att känna välbefinnande underlättar det med ren hud som luktar gott. Asans intimtvätt hjälper dig med detta.

Asans intimtvätt har ett anpassat pH-värde och innehåller milda ingredienser och mjölksyra så att du kan tvätta underlivet varje dag samtidigt som du behåller den naturliga skyddsfunktionen.

Se hela utbudet av intimtvätt hos Asan.

Så använder du intimtvätt

Ta lite Asan intimtvätt i handflatan och tvätta försiktigt i hudvecken i underlivet. Skölj noggrant, men duscha aldrig upp i slidan. För män är det viktigt att dra tillbaka förhuden vid tvättningen för att få bort smegma och obehaglig lukt. Om du duschar flera gånger under dagen bör du enbart använda vatten vid de övriga duschtillfällena.

Asan intimvask

Följ oss

ASAN

KARO PHARMA
Østensjøveien 27
0609 Oslo

Kontakt

Karo Pharma